Quesadillas Słodko-Cebulowe

Quesadillas Słodko-Cebulowe

Instrukcje

1
Pokrój cebulę w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala i ułóż plasterki na tacy, utrzymując je w stanie nienaruszonym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Lekko posmarować obie strony plasterków olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill cebula na lekko naoliwionym stojaku ustawić 5 do 6 cali nad świecące węgle 4 minut z każdej strony, lub do lekko zwęglone i zmiękczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Przenieść cebulę jako grillowane do miski, oddzielając pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj lekko 2 tortille olejem z jednej strony i połóż, naoliwioną stroną w dół, na talerzu. Cebulę, Monterey Jack i kolendrę podzielić między tortille i przykryć pozostałymi 2 tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Blaty quesadillas lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Za pomocą metalowej szpatułki przenieść quesadillas do zestawu stojaka 5 do 6 cali nad świecącymi węglami i grillować, aż spody będą złotobrązowe, około 1 minuty. Sandwiching każdy quesadillas między 2 metalowe szpatułki, Odwróć quesadillas nad i grill, aż spody są złotobrązowe, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Przełożyć quesadillas na deskę do krojenia i pokroić w kliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Służy 2 jako lekki lunch główny grubej lub przystawki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Serves 2 as a light luncheon main coarse or side dish.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn