Płyty Orzechowe Kruche Cukierki
Orzechowe kruche płyty cukierków jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 9 porcjami. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 17g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kremowe masło orzechowe, storebought orzechowe kruche, kęsy czekoladowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mięta Pieprzowa-Cukierki Z Białej Czekolady, Crockpot Peanut (not kruche) Candy, oraz Monster Spicy Kruchy Baton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line 3 (9" x 5") patelnie do chleba z uniwersalną folią uszczelniającą( testowaliśmy z uszczelnieniem Press ' N); odstawić. (W razie potrzeby użyj jednorazowych patelni z bochenka ze sklepu spożywczego.)
Kęsy z białej czekolady w mikrofalówce w dużej misce o mocy 70% przez 1 minutę i 15 sekund. (Kęsy nie będą wyglądały na stopione.) Mieszaj kęsy aż się stopią. Kuchenka mikrofalowa ponownie w odstępach 15 sekund, jeśli to konieczne.
Delikatnie złożyć 1 1/2 szklanki kruche orzeszki ziemne i 1/2 szklanki masła orzechowego do roztopionej czekolady, mieszając, aż równomiernie rozłożone.
Szybko rozprowadzić roztopioną białą czekoladę równomiernie na przygotowanych patelniach. Dollop 1 Łyżka. kremowe masło orzechowe na mieszaninie cukierków w każdej patelni bochenka; zawirować nożem.
Posypać reserved 1/2 Puchar kruszone orzeszki ziemne kruche, naciskając delikatnie opuszkami palców.
Odstawić 1 godzinę lub do firmy.