Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem

Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem
Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 30g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, majonez, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem, Latający makaron z ikrą i szczypiorkiem z " połowu, oraz Ryba w paczkach papierowych z porem, koprem, szczypiorkiem i wanilią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj razem tuńczyka, marchewkę, cebulę, szczypiorek, jajka, okruchy panko i majonez. Doprawić solą czosnkową i czarnym pieprzem. Formować w paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
MarchewMarchew
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Ułóż paszteciki na patelni (tylko tyle, ile zmieści się łatwo na patelni). Gotować, odkryte, 10 minut na stronie, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn