Puszysty Sos Chrzanowy

Puszysty Sos Chrzanowy
Puszysty sos chrzanowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 85 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany do ubijania, sól czosnkowa, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczone żeberka z sosem Madera i sosem chrzanowym, Sos Chrzanowy, oraz Sos Chrzanowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij 1 szklankę śmietany do ubijania ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego miksera stojącego 1 minutę lub do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
Złóż pozostałe składniki.
3
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 8 godzin.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn