Puszyste Pudding Lukier

Puszyste Pudding Lukier
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać puszyste Pudding lukier spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 26 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, mleko, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszyste Białe Lukier, Szybki Puszysty Lukier, oraz Czekoladowy Puszysty Lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić budyń wymieszać, mleko i cukier w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić na babeczki natychmiast lub przechowywać lukier w hermetycznym pojemniku w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn