Puszyste Ciasto Truskawkowe
Puszyste ciasto truskawkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 51g tłuszczu i w sumie 1088 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę krakersa Grahama, bitą polewę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 28 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 64%. Podobne przepisy obejmują Puszyste Ciasto Truskawkowe, Puszyste ciasto truskawkowe ze skórką z precla, oraz Puszyste naleśniki truskawkowo-Szampańskie.
Instrukcje
Wymieszaj żelatynę o Smaku Truskawkowym, cukier i wrzącą wodę razem w dużej misce, mieszając, aż żelatyna i cukier się rozpuszczą.
Przechowywać w lodówce mieszaninę żelatyny, aż zacznie gęstnieć i syropować, około 10 minut.
Delikatnie złóż zamrożoną bitą polewę do mieszanki żelatynowej, aż dokładnie się połączy.
Złóż 2 1/2 szklanki pokrojonych truskawek do ubitej mieszanki polewy.
Łyżka napełniania do skorupy graham cracker i udekoruj krawędź nadzienia z 8 połówkami truskawek.
Wstaw do lodówki co najmniej 2 godziny przed podaniem.