Przepis Purnima Garg bakłażan i pomidor Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bakłażan, Kalafior I Pomidor Curry, Bakłażan, ciecierzyca i pomidor Curry, oraz Bakłażan, pomidor i zielona cebula Curry.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Fram Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.