Pumpkin Pie Blondies
Pumpkin Pie Blondies wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, soli, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Dyniowe Blondies {Vegan + Paleo} + Zdrowa Dynia, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj patelnię o wymiarach 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Uformuj skorupę ciasta, aby pasowała do patelni. Może być cienki w niektórych miejscach; to jest ok, po prostu postaraj się go jak najbardziej wyrównać.
Beat masło i brązowy cukier wraz z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. 1 jajko ubić na maśle, aż do całkowitego wymieszania; powtórzyć z drugim jajkiem.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, przyprawę do ciasta z dyni, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj do mieszanki dyni i ubić, aby połączyć. Złożyć chipsy toffi i pekan do mieszaniny; wlać do skorupy pie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 25 do 35 minut. Pył z cukrem cukierniczym.