Pumpkin Mascarpone Pie

Pumpkin Mascarpone Pie
Pumpkin Mascarpone Pie to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, ekstrakt z wanilii, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać masło i skrócić; pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Dodaj 1/4 szklanki wody z lodem; pulsuj, aż ciasto zacznie grudkować, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli wyschnie. Zbierz w piłkę; spłaszczyć w Dysku. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 30 minut. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkować ciasto na mąki powierzchni roboczej do 12-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieś do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta. Trim zwis do 1 cal poza obręczy. Zaciskane krawędzie. Schłodzić skorupę podczas wykonywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat dyni i cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać jajka i 7 kolejnych składników i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Dodajemy ser mascarpone i ubijamy aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
4
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec ciasto, aż krem jest ustawiony, o 55 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Namiot z folią i chłodem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Połącz składniki w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać do miękkich szczytów. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać ciasto z polewą.
3
* Włoski ser twarogowy; sprzedawany w wielu supermarketach i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn