Pumpkin Chiffon Pie
Przepis Pumpkin Chiffon Pie jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, sól, Jumbo marshmallows, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Szyfonowe Ciasto Dyniowe, oraz Pumpkin Chiffon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i pozostaw do ostygnięcia.
W górnej części podwójnego kotła na małym ogniu połącz Pianki i puree z dyni. , Stale mieszaj, żaroodporną szpatułką, aż pianki się stopią. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać przyprawę i sól.
Gdy mieszanina jest całkowicie chłodna, wymieszaj połowę ubitej polewy.
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupy ciasta. Wierzch z pozostałą bitą polewą i udekoruj cynamonem.