Pumpkin Chiffon Pie

Pumpkin Chiffon Pie
Przepis Pumpkin Chiffon Pie jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, sól, Jumbo marshmallows, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Szyfonowe Ciasto Dyniowe, oraz Pumpkin Chiffon Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W górnej części podwójnego kotła na małym ogniu połącz Pianki i puree z dyni. , Stale mieszaj, żaroodporną szpatułką, aż pianki się stopią. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać przyprawę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
PiankiPianki
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
3
Gdy mieszanina jest całkowicie chłodna, wymieszaj połowę ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
4
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupy ciasta. Wierzch z pozostałą bitą polewą i udekoruj cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CynamonCynamon
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn