Pumpkin-Chai Quickbread
Pumpkin-Chai Quickbread może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka białka jaja, mielony kardamon, mleko o obniżonej zawartości tłuszczu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin-Chai Quickbread, Ugotuj książkę: Dynia orzech żurawina Quickbread, oraz Pumpkin Chai Latte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 9-x 5-calowy bochenek patelni z sprayem do pieczenia.
Połącz wszystkie suche składniki (przez ziele angielskie) w dużej misce.
Jajka, białko, mleko, olej i dynia ubić w średniej misce, aż do całkowitego wymieszania.
Dodaj mokre składniki do suchych składników, mieszając, aż się zmiksują.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Posypać pestki dyni na wierzchu.
Piec chleb, aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty (60 do 65 minut). Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu i ostudzić przez 30 minut lub więcej.