Pulpety Z Pesto Z Indyka
Klopsiki z Pesto z indyka to przystawka, która serwuje 40. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka białek, parmezanu, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 88 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przyniesiona przez pieczoną Bree. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Pulpety Z Pesto Z Indyka, oraz Pulpety Z Pesto Z Indyka.
Instrukcje
Wszystko wymieszać w misce i dobrze połączyć.
Zwijanie mieszanek w kulki. Używam łyżki do lodów, aby wszystkie były tego samego rozmiaru. Położyłem je na stojaku chłodzącym na wierzchu wyłożonego folią arkusza ciastek spryskanego małym sprayem do gotowania.
Piecz klopsiki w temperaturze 375 stopni przez około 20-25 minut.
Podsmażyć cebulę i marchew do miękkości, o 10 minut na średnim ogniu.
Dodaj pastę pomidorową, liście laurowe, czosnek, sól i pieprz. Gotować przez 1-2 minuty.
Dodaj pomidory i niech gotować na małym ogniu przez około godzinę. Sos powinien nieco zagęścić.
Dodać klopsiki z powrotem do ciepła przez i służyć.