Pull and Peel Italian Sub

Pull and Peel Italian Sub
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać pociągnąć i skórki włoski Sub spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 98 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mortadellę, ciasto do pizzy, fontinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Włoska Patelnia Pull Apart Chleb, Włoski chleb ziołowo-serowy, oraz skórka od banana thoran, jak zrobić skórkę od banana thoran dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz olej, płatki czerwonej papryki, czosnek i sól i pozostaw do marynowania do 30 minut. Można to zrobić podczas podgrzewania piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
W rondlu połącz ocet, czosnek, oregano, tymianek i sól. Gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę i stanie się syropem, około 10 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dla sub: Rozgrzej piekarnik do 550 stopni F. rozgrzej kamień do pizzy w piekarniku na środkowym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ciasto do pizzy rozwałkować na cienką, 12-calową okrągłą skórkę do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Umieścić na kamieniu do pizzy w piekarniku i piec, aż lekko dmuchane i rumiane, 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z piekarnika i dodać fontina, prosciutto, mortadella i capicola równomiernie na wierzchu ciasta. Zakończ redukcją balsamiczną i rozdartymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
RedukcjaRedukcja
CapicolaCapicola
Ser FontinaSer Fontina
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podawać z boku oleju chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn