Pudełka Z Musem Malinowym

Pudełka Z Musem Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc wypróbuj pudełka z musem malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.34 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mleczną czekoladę cukierki powłoki, Fudge pokryte krakersy graham, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pudełka czekoladowe z musem malinowym, Mus Malinowy, oraz Mus Malinowy.

Instrukcje

1
Pracując na woskowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem, zanurz dwa krakersy pod kątem w połowie powłoki cukierkowej. Przymocuj jeden krakers do krawędzi drugiego, aby utworzyć dwie strony pudełka. Dip jeszcze dwa krakersy i dołączyć krawędzie do pełnego pola. Łyżka roztopione kawałki czekolady na dole; rozprzestrzeniać się na wszystkie krawędzie, tworząc podstawę. Powtórz z pozostałymi krakersami. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Do WiązaniaDo Wiązania
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Umieść pozostałą powłokę cukierków w cieście lub plastikowej torbie; Wytnij mały otwór w rogu. Rura 1-w. serca na woskowanej, wyłożonej papierem blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce przez 3-5 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Puree Maliny w blenderze; naciśnij przez sito i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Umieść 3/4 szklanki puree w rondlu. Przykryć i przechowywać w lodówce Pozostałe puree do dekoracji. Rozpuścić żelatynę w wodzie; dodać do rondla. Gotować na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści; zdjąć z ognia. Schłodzić do momentu, aż mieszanina będzie przypominać niepokonane białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
W misce ubij śmietanę i cukier do ubijania na sztywno; złóż do mieszanki malinowej, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby; włóż końcówkę Gwiazdy. Napełnić musem malinowym, przełożyć do pudełek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
W razie potrzeby udekoruj przygotowanym sercem i świeżą maliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
8
Podziel zarezerwowany puree między osiem deserów i rozłóż na powierzchni talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Umieść wypełnione Pudełka na talerzach. Wykałaczką upuść małe kręgi śmietany do bicia na puree i uformuj serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Piwnice stepowe suche Riesling z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Aromaty zielonego jabłka, limonki, gruszki i kremu waniliowego prowadzą do delikatnego odczucia w ustach z nutami mineralnymi, jabłkiem, skórką cytrynową i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn