Pudding Z Masłem Orzechowym Mrożony
Mrożone placki Pudding masło orzechowe wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 194 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka krakersów graham, instant Chocolate pudding mix, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Szybkie i łatwe mrożone masło orzechowe przekąski kwadraty, Czekoladowe Masło Orzechowe Mrożone Ciasto Budyniowe, oraz Mrożone Truskawki Topped Masło Orzechowe Czekolada Chia Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do miski; dodać budyń wymieszać i ubijać nieprzerwanie, aż proszek całkowicie się rozpuści i mieszanina zacznie gęstnieć, około 2 minut. Do masy budyniowej ubić roztopione masło orzechowe.
Schłodzić pudding mieszaninę w lodówce, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Rozłóż około 1 czubatej łyżki budyniu wymieszać na każdym kwadracie krakingu Grahama; kwadraty kanapkowe razem, aby uzyskać 16 kwadratów wypełnionych budyniem. Ułóż na blasze do pieczenia i przykryj lekko folią.
Schłodzić w zamrażarce, aż budyń będzie jędrny, co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w zamrażarce.