Puddin ' Pops może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, skrobi kukurydzianej, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puddin', Puddin ' Cones, oraz Hot Fudge Puddin ' Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wykonaj nadzienie: rozpuść czekoladę z mlekiem w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą (nie pozwól, aby miska dotykała wody), ubijając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą ubić w dużej misce, powoli ubić w miksturze czekoladowej, a następnie wlać do osobnego rondla. Gotować na średnim ogniu, ubijając, aż pojawią się pęcherzyki na brzegach i mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
Posypka W Kształcie Serca
Odmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Śmietanę ubić mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Połowę ubitej śmietany wsypać do schłodzonej mieszaniny czekolady za pomocą gumowej szpatułki. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny; przykryć i przechowywać w lodówce pozostałą bitą śmietanę, aż będzie gotowy do służyć.
Piec 20 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i kontynuować pieczenie, aż dmuchane i złoty kolor, o 20 więcej minut (nie otwierać drzwi piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Przenieść patelnię do stojaka; lekko ostudzić. W międzyczasie wymieszaj cukier i pozostałą 1/2 łyżeczki cynamonu w misce.
Pokrój górną część popowers trzy czwarte drogi, aby otworzyć, pozostawiając zawias. Łyżka w nadzieniu i zarezerwowane bitą śmietaną. Pył z kakao w proszku i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania