Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków
Need a dairy free side dish? Słodki ptysie ziemniaczane może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 85 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki kukurydziane, pianki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie ziemniaki i groch ptysiowy, Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Ptysie Z Jajek Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ukłuć słodkie ziemniaki kilka razy widelcem, umieścić na patelni do pieczenia i piec w 350 przez 45 do 60 minut lub do miękkości. Ostudzić, obrać i umieścić w dużej misce. Ziemniaki rozgnieść na gładki puree. Wymieszać żółtka i kolejne 3 składniki. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do dobrze schłodzone.
Mieszaninę słodkich ziemniaków podzielić na 24 porcje. Uformuj każdy w kulkę z 1 Mini marshmallow w środku.
Rzuć każdą kulkę w okruchy płatka kukurydzianego.
Na lekko natłuszczonej patelni do pieczenia umieścić ptysie.
Piec w 450 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.
Uwaga: Chrupki mogą być przygotowane z wyprzedzeniem i zamrożone.
Na wyłożonej papierem woskowym patelni, zamrozić na noc, a następnie przechowywać w zamykanej plastikowej torbie. Aby przygotować, umieść zamrożone chrupki w lekko nasmarowanej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i piecz w 450 przez 12 minut lub do lekko zarumienionego.