Pstrąg Wędzony

Pstrąg Wędzony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj wędzonego pstrąga. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1315 kalorii, 142g białka, oraz 76 g tłuszczu każdy. Na 16,09 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, liście szałwii, pstrąga i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dip Wędzony Z Pstrąga, Pstrąg Wędzony, oraz Pstrąg Wędzony.

Instrukcje

1
Napełnij swój komin węgiel z brykietów, ustawić komin na dolnym ruszcie grilla, i światło, lub przygotować ogień w palacza. W przypadku grilla gazowego przekręć połowę palników na średni. Pstrąga natrzeć olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
PstrągPstrąg
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Gdy węgle są gotowe, wrzuć je na dno grilla i rozłóż równomiernie na pół. Rozrzuć wióry na rozgrzanych węglach lub umieść je w metalowym pojemniku blisko palnika na grillu gazowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić pstrąga na ruszcie grillowym po pośredniej stronie grilla. Kiedy dym zacznie rosnąć, zamknij pokrywę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wędzić pstrąga w temperaturze od 225° do 250 ° F przez 45 do 60 minut lub do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się, gdy zostanie przetestowana widelcem w najgrubszej części i będzie miała dymny aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Dekoruj rozmarynem lub liśćmi szałwii i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
6
Sugerowane Drewno: winorośl lub olcha
7
Fragment z 25 Essentials: Techniques for Smoking, by Ardie A. Davis, © 200
8
Zdjęcia © 2009 by Joyce Oudkerk Pool. Użyte za zgodą Harvard Common Press.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn