Pstrąg Rio Grande z Rieslingiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z Rio Grande z Rieslingiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 421 kalorii, 42g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 5,72 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, riesling, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg w Riesling, Rio Grande Quesadillas, oraz Jajka Oso Grande dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć Riesling z marchewką, selerem, cebulą, pieprzem, jagodami jałowca, czosnkiem, liściem laurowym, tymiankiem i oregano i doprowadzić do wrzenia.
Tymczasem płaszcz dno dużej patelni żaroodpornej z olejem. Doprawić rybę solą i pieprzem. Oskórowane bokiem do góry i zaczynając od końca ogona, zwiń każdy filet i zabezpiecz 2 wykałaczkami.
Przenieść rolki pstrąga na patelnię.
Wlać mieszankę Rieslinga na bułki z pstrągami i piec przez 15 minut, lub do momentu, gdy ryba się łuszczy.
Pozostaw na 5 minut, a następnie ostrożnie usuń wykałaczki.
Przełóż rolki do płytkich misek i łyżkę warzyw na wierzchu.
Usuń liść laurowy, gałązki ziół i ziarna pieprzu z bulionu.
Masło ubić do bulionu, doprawić solą i pieprzem i łyżką bulionu na pstrągu.