Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem

Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem
Pstrąg pieczony w całości z cytryną i tymiankiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 70g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $5.97 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pstrąg Tęczowy Tymianek Cytrynowy, Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną, oraz Pieczony cały pstrąg z cytryną i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. doprawić jamę pstrąga solą i pieprzem, a w równomiernej warstwie ułożyć gałązki tymianku i plasterki cytryny.Zawiąż pstrąga w poprzek dwoma kawałkami Sznurka kuchennego, oddalonymi od siebie o około 2 cale. Nie chcesz, aby sznurek był zbyt ciasny lub filety pękną podczas gotowania. Pstrąga natrzeć 1 łyżką. olej, a następnie przenieść je do aluminiowej foliowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec pstrąga, obracając raz, aż gotowane przez i Złoty Kolor Na Zewnątrz, o 15 protokół.W międzyczasie pozostałą oliwę ubić z sokiem w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zdjąć sznurek z pstrąga i pokroić filety. Cytrynę i tymianek należy zachować do dekoracji lub pozostawić na jednym z filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Filety przełożyć na talerze i skropić olejem cytrynowym przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dekoruj plastrami cytryny i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn