Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem
Pstrąg pieczony w całości z cytryną i tymiankiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 70g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $5.97 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pstrąg Tęczowy Tymianek Cytrynowy, Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną, oraz Pieczony cały pstrąg z cytryną i ziołami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. doprawić jamę pstrąga solą i pieprzem, a w równomiernej warstwie ułożyć gałązki tymianku i plasterki cytryny.Zawiąż pstrąga w poprzek dwoma kawałkami Sznurka kuchennego, oddalonymi od siebie o około 2 cale. Nie chcesz, aby sznurek był zbyt ciasny lub filety pękną podczas gotowania. Pstrąga natrzeć 1 łyżką. olej, a następnie przenieść je do aluminiowej foliowanej blachy do pieczenia.
Piec pstrąga, obracając raz, aż gotowane przez i Złoty Kolor Na Zewnątrz, o 15 protokół.W międzyczasie pozostałą oliwę ubić z sokiem w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć sznurek z pstrąga i pokroić filety. Cytrynę i tymianek należy zachować do dekoracji lub pozostawić na jednym z filetów.
Filety przełożyć na talerze i skropić olejem cytrynowym przed podaniem.
Dekoruj plastrami cytryny i tymiankiem.