Pstrąg Grenobloise

Pstrąg Grenobloise
Need a pescatariańskie danie główne? Pstrąg Grenobloise może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, sok z cytryny, pstrąga i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pstrąg Grenobloise, Skate Grenobloise, oraz Skate Grenobloise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2
Dodać 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu; wymieszać widelcem do połączenia. Pstrąga posmarować lekko solą i pieprzem. Obie strony pstrąga pokropić mąką, delikatnie potrząsając, aby usunąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg MaślanyPstrąg Maślany
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
PstrągPstrąg
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Rozgrzać masło lub olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj pstrąga na patelni, Skórka do góry. Gotować, aż blady złoty, o 3 protokół. Włączyć i kontynuować gotowanie, 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Pstrąga wyjąć na rozgrzany talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
6
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj masło, sok z cytryny i kapary. Brązowy masło, mieszając drewnianą łyżką do uwolnienia brązowych bitów w dolnej części patelni, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Polać sosem pstrąga i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PstrągPstrąg
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn