Pstrąg Grenobloise
Need a pescatariańskie danie główne? Pstrąg Grenobloise może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, sok z cytryny, pstrąga i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pstrąg Grenobloise, Skate Grenobloise, oraz Skate Grenobloise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Dodać 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu; wymieszać widelcem do połączenia. Pstrąga posmarować lekko solą i pieprzem. Obie strony pstrąga pokropić mąką, delikatnie potrząsając, aby usunąć nadmiar mąki.
Rozgrzać masło lub olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pstrąga na patelni, Skórka do góry. Gotować, aż blady złoty, o 3 protokół. Włączyć i kontynuować gotowanie, 3 do 4 minut więcej.
Pstrąga wyjąć na rozgrzany talerz.
Dodaj masło, sok z cytryny i kapary. Brązowy masło, mieszając drewnianą łyżką do uwolnienia brązowych bitów w dolnej części patelni, 1 do 2 protokół.
Polać sosem pstrąga i podawać natychmiast.