Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki

Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki
Need a przystawka pescatariańska? Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze, i młode ziemniaki może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 779 kalorii, 29g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki, oraz Amandyna Pstrągowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść piekarnik na niskim i połóż talerz na stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj ziemniaki do głębokiego garnka z wrzącą wodą; wystarczy, aby przykryć ziemniaki. Słoną wodą i dodać połówki ziemniaków. Ziemniaki będą gotować przez około 12 minut do przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Trzymać szparagi na każdym końcu. Zakręć końcówki szparagów z twardych końców, zginając włócznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Umieść włócznie w durszlaku. Pozostaw durszlak na wierzchu garnka i umieść osłonę na durszlak. Szparagi parują, podczas gdy ziemniaki gotują. Zrób to przez ostatnie 5 lub 6 minut, że ziemniaki gotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
5
Ziemniaki będą po prostu o zrobić, gdy ostatni z pstrąga idzie do patelni(metoda następuje.) Gdy ziemniaki będą miękkie, poświęć chwilę, aby je odsączyć i zwrócić je do ciepłego garnka. Szparagi pozostawić przykryte i odstawić. Ubrać ziemniaki ze szczypiorkiem, odrobiną oliwy z oliwek i odrobiną soli. Pozostawić w ciepłym garnku, aż pstrąg znajdzie się na stole, a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
SzczypiorekSzczypiorek
PstrągPstrąg
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
6
Rozgrzać dużą patelnię na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połączyć jajko i mleko w blaszanym talerzu, ubić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
8
W drugiej puszce ciasta umieścić szklankę mąki i dobrze doprawić solą i oszczędnie pieprzem. Filety z pstrąga zalać jajkiem i mlekiem, następnie w przyprawionej mące. Zbieraj filety na talerzu, aż wszystkie zostaną pogłębione i gotowe do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
PieprzPieprz
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
9
Dodaj 1/2 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, pół obrotu patelni w wolnym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać 1 1/2 łyżki masła do patelni. Gdy masło się spieni, dodać pstrąga i delikatnie smażyć 4 filety przez 2 lub 3 minuty z każdej strony, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Filety z pstrąga przełożyć na rozgrzany talerz w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Powrót patelni do pieca i dodać 1/2 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia i 1 1/2 łyżki masła. Gdy masło pieni się, powtórz proces gotowania. Gdy wszystkie pstrągi są ugotowane, dodaj ostatnią łyżkę masła do patelni. Gdy masło topi się, dodać migdały i brązowy, aż lekko złoty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
PstrągPstrąg
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
13
Wyjąć pstrąga z piekarnika i polać migdałami na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Dekorujemy półmisek posiekaną natką pietruszki, cytryną, gotowanymi na parze szparagami i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn