Pręty Figowe Streusel
Fig Streusel Bars to Wegetariańskie danie główne. Na 15,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 151 g tłuszczu, oraz w sumie 4377 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Malinowe Batoniki Streusel, Batoniki Apple Streusel, oraz Pumpkin Pie Streusel Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać figi i przyciąć i wyrzucić łodygi i końce kwiat. Grubo posiekać figi. W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać figi, sok z cytryny i cukier granulowany, aż mieszanina będzie gęsta i zredukowana do około 2 filiżanek, około 45 minut. Chill uncovered do ostygnięcia, około 1 1/2 godziny, lub przykryć i schłodzić do 2 dni (patrz UWAGI).
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubić masło i brązowy cukier, aż będzie gładka. W innej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i owies. Wymieszać lub ubić do masy maślanej (ciasto będzie kruche).
Naciśnij połowę ciasta równomiernie na dnie maślanej 9-na 13-calowej patelni do pieczenia.
Rozprowadzić mieszankę fig równomiernie na cieście. Pozostałe ciasto rozdrobnić równomiernie na mieszance figowej; lekko poklepać.
Piec w piekarniku 400, aż streusel lekko rumiane, 20 do 25 protokół.
Umieść patelnię na stojaku do ostygnięcia na około 10 minut. Jeszcze ciepłe, pokroić na 24 batony.
Ostudzić całkowicie na patelni.