Pręty Figowe "Newt"
Fig" Newt " Bars jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, figi calimyrna, prawdziwy syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Eyes-of-Newt, Świeża sałatka Skrzata z dressingiem oko Traszki, oraz Pieczone Figi Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, miejsce mix cookie.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszankę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie patelni.
W międzyczasie umieść figi i ciepłą wodę w robocie kuchennym. Przykryć; przetworzyć do uzyskania gładkiej pasty.
Dodaj syrop i skórkę z cytryny; proces do dobrze wymieszane.
Rozprowadzić mieszankę fig równomiernie na częściowo upieczonej skórce.
W małej misce, wymieszać zastrzeżone 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów i orzechy włoskie.
Posypać mieszanką figową.
Piec 20 do 25 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.