Miód imbir i czosnek wymieszać smażyć
Miód imbir i czosnek Stir Fry trwa z grubsza 15 minut od początku do końca. Za $5.04 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 1. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 899 kalorii, 27g białka, oraz 31g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez użytkownika spoonacular brmacdonald01. Jeśli masz pod ręką bok choy, miód, ćwiartkową brązową cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smażony Kurczak Miodowo-Imbirowy, Miód imbir Tofu i Veggie Stir Fry, oraz Miód Imbir Kurczak Makaron Stir-Fry.
Instrukcje
Rozgrzej olej, sos sojowy i miód w woku na niskim poziomie i dodaj imbir, czosnek i cebulę, aby zmiękły.
Doprowadź garnek wody do wrzenia i pozwól makaronowi gotować, podczas gdy sos monety.
Dodaj wszystkie warzywa bez fasoli i smaż do miękkości.
Odcedź i opłucz fasolę i dodaj do mieszanki warzywnej do podgrzania.
Opłucz makaron, wyłącz ogrzewanie woka i dodaj makaron. Rzuć, aby pokryć mieszanką warzywną.