Przystawki Do Klopsików Teriyaki

Przystawki Do Klopsików Teriyaki
Przepis Teriyaki klopsiki przekąski jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 12. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 12 fanów. Sprawdza się jako tanie danie główne. Jeśli masz Kikkoman teriyaki baste & glaze , mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Salsa-Przystawki Do Klopsików, Bezglutenowe Azjatyckie Przekąski Imbirowe, oraz Miseczki Teriyaki Meatball.

Instrukcje

1
Połącz cebulę, sos Teriyaki, Panko i mieloną wołowinę w dużej misce i dobrze wymieszaj. Kształt na małe klopsiki, o średnicy około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Mielona WołowinaMielona Wołowina
KlopsikiKlopsiki
CebulaCebula
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść na nieprzywierającej blasze do pieczenia lub płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 325 stopni F. 20 minut. Przed podaniem wymieszać z dodatkiem Teriyaki Baste & Glaze.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn