Przystawka Grecka Karczochowa
Grecka przystawka z karczocha może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, ostry ser cheddar, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Przystawka Karczochowa / Dip, Przystawka Z Pieczonego Karczocha, oraz Ktoś Przystawkę? Dip karczochowo-krabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Nasmaruj naczynie do pieczenia 10x7x2 cali.
Marynatę osuszyć z jednego słoika karczochów na patelnię.
Z odsączonego słoika wlać karczochy i cały drugi słoik (marynatę i karczochy) do robota kuchennego. Zmiksować, aż karczochy serca są grubo posiekane i odstawić.
Gotować i mieszać cebulę i czosnek na patelni z marynatą na średnim ogniu, aż cebula są jasnobrązowe, 5 do 7 protokół.
Wyjąć z ognia i przenieść do dużej miski.
Wymieszać mieszankę cebuli, jajka, bułka tarta, sól, czarny pieprz, oregano, i ostry sos pieprzowy razem, aż dobrze wymieszane.
Wymieszaj ostry ser Cheddar, pietruszkę, parmezan i posiekaną mieszankę karczocha serca do mieszanki cebuli.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż top będzie złoty, 25 do 30 minut.
Pokroić w 1-calowe kwadraty i podawać na ciepło lub na zimno.