Przyprawiony Tuńczyk z cukinią - Thon aux épices sur lit de courgettes
Przyprawiony Tuńczyk z cukinią-Thon aux épices sur lit de courgettes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1052 kalorie, 99g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 14,87 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś zetrzeć buraki, posypać więcej kropli oliwy z oliwek i podawać bez czekania, weź talerz i w środku, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: marokański przyprawiony pieczony Rzadki tuńczyk, Lekkomyślne porzucenie: pieczony Ahi Tunan na łóżku z cukinii wstążki i makaron pełnoziarnisty z pikantnym sosem, oraz Cukinia nadziewana tunanem i bułką tartą dla podobnych receptur.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.