Przepiórka Spiedini z szałwią polentą i Asiago

Przepiórka Spiedini z szałwią polentą i Asiago
Przepiórka Spiedini z szałwią Polentan i Asiago może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 804 kalorie, 51g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, pancetta, szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana Przepiórka z białą polentą, Grillowanie: Kabaczek Żołędziowy Z Asiago I Szałwią, oraz Kremowa Polenta śniadaniowa z Asiago, tymiankiem, bekonem i jajkami w koszulce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sprawdzić przepiórki pod kątem kości lub piór i umieścić w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj pancetta, ocet, oliwę z oliwek, miód i czarny pieprz i wrzucić do herbu. Odstawić i rozgrzać grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść cebulę, wodę i szałwię i zagotuj. Nawlecz jedną przepiórkę, a następnie po jednym kawałku pancetty, a następnie po jednej przepiórce na każdym z czterech szaszłyków i umieść na najgorętszej części grilla. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony, aż tylko różowy na kości nóg. W międzyczasie polentę wlać powoli cienkim strumieniem do wrzącej wody, aż wszystko zostanie włączone i polenta zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Przełącz na drewnianą łyżkę, dodaj Asiago i gotuj jeszcze minutę, aż będzie tak gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
PolentaPolenta
Ser AsiagoSer Asiago
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
PrzepiórkiPrzepiórki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć z ognia i wylać na gotową do obsługi deskę do krojenia. Ułóż szaszłyki na wierzchu polenty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn