Przepiórka Spiedini z szałwią Polentan i Asiago może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 804 kalorie, 51g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, pancetta, szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana Przepiórka z białą polentą, Grillowanie: Kabaczek Żołędziowy Z Asiago I Szałwią, oraz Kremowa Polenta śniadaniowa z Asiago, tymiankiem, bekonem i jajkami w koszulce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sprawdzić przepiórki pod kątem kości lub piór i umieścić w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj pancetta, ocet, oliwę z oliwek, miód i czarny pieprz i wrzucić do herbu. Odstawić i rozgrzać grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść cebulę, wodę i szałwię i zagotuj. Nawlecz jedną przepiórkę, a następnie po jednym kawałku pancetty, a następnie po jednej przepiórce na każdym z czterech szaszłyków i umieść na najgorętszej części grilla. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony, aż tylko różowy na kości nóg. W międzyczasie polentę wlać powoli cienkim strumieniem do wrzącej wody, aż wszystko zostanie włączone i polenta zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Przełącz na drewnianą łyżkę, dodaj Asiago i gotuj jeszcze minutę, aż będzie tak gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Polenta
Ser Asiago
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Przepiórki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć z ognia i wylać na gotową do obsługi deskę do krojenia. Ułóż szaszłyki na wierzchu polenty i podawaj.