Przegrzebki Pieczone W Orzechach Pekan

Przegrzebki Pieczone W Orzechach Pekan
Zapiekane przegrzebki z orzechami pekan wymagają około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś masło, okruchy krakersów, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Pecan Sandies® inkrustowane przegrzebki z balsamiczną glazurą z agawy Miodowej, Pieczone Przegrzebki, oraz Pieczone Przegrzebki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż przegrzebki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połącz Wino i sok z cytryny w małym dzbanku miarowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WinoWino
4
Dodać sól i pieprz do smaku, i zalać przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Połącz okruchy krakersów, pekany i pietruszkę w małej misce. Łyżka równomiernie na przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Okruchy skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie złoty i przegrzebki są nieprzezroczyste, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn