Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać przegrzebek Seviche z Daikon spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 116g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.29 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewkę daikon, sos sojowy, cebulę vidalian i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebek Seviche Z Daikonem, Przegrzebek Seviche, oraz Przegrzebek - Papaja Seviche dla podobnych receptur.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.