Przecier Z Brokułów
Przecier z brokułów może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz różyczki brokuły, rosół z kurczaka, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Purée Z Pesto Brokułowego, Przecier z brokułów Romanesco i parmezanu, oraz Puree z brokułów z sezamem i kurczakiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Napełnij duży garnek wystarczającą ilością wody, aby uzyskać 2 cale po bokach garnka. Ustaw stojak na parowiec w garnku, przykryj i doprowadzaj wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać kawałki ziemniaków i gotować, aż będą bardzo miękkie, o 18 protokół.
Przenieść ziemniaki do średniej miski i zacieru, aż będzie gładka.
Umieść brokuły w stojaku na parowiec i paruj na średnim ogniu, aż brokuły będą bardzo miękkie, o 12 protokół.
Przenieść brokuły do miski robota kuchennego.
Dodaj bulion, twarożek i parmezan. Proces, aż brokuły są puree i prawie gładkie.
Przecier z brokułów wymieszać z puree ziemniaczanym i dobrze wymieszać. Przecier doprawiamy do smaku solą i pieprzem i podajemy.