Prosta kolacja z żeberka i kiszonej kapusty
Przepis na prostą kolację z żeberkami i kiszoną kapustą można przygotować w około 6 godzin i 30 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 1160 kalorii, 51 g białka i 84 g tłuszczu każda. Za 3,93 USD za porcję ten przepis pokrywa 39% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup paprykę, ziemniaki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kolacja z wieprzowiną z kiszonej kapusty, Kolacja z kiełbasą z kiszonej kapusty i Kolacja z kiszonej kapusty.
Instrukcje
W 6-kw. wolnowaru, włóż ziemniaki, cebulę, jabłko i boczek.
Odcedzić kapustę, zachowując 1/3 szklanki płynu; dodaj kiszoną kapustę i zarezerwowany płyn do wolnowaru.
Pokrój żeberka na porcje; posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu; brązowe żeberka partiami.
Przenieść do wolnowaru; posypać brązowym cukrem i kminkiem.
Dodaj kiełbasę; wlać piwo. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż żeberka będą miękkie.