Prosciutto i kozi ser Bruschetta z czarną soczewicą
Prosciutto i kozi ser Bruschetta z czarną soczewicą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na $7.88 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1114 kalorii, 51g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką miód, cebulę, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Awokado, Kozi Ser I Czarna Soczewica, Pomidor, ser pleśniowy i Prosciutto Bruschetta, oraz Bakłażan z soczewicą i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na blaszanej tacy wyłożyć kromki chleba i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Obróć każdy kawałek i ponownie mżnij, aby obie strony miały trochę oleju. Tosty w gorącym piekarniku przez 1 do 2 minut, aż lekko chrupiące, ale bez koloru. Gdy jest jeszcze gorący, delikatnie pocierać każdy plasterek z jednej strony ząbkiem czosnku, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Całe Ząbki Czosnku
Chleb
Tosty
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Każdy plasterek tosta posmarować 2-3 plastrami koziego sera, pokręconym kawałkiem prosciutto i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Umieść tacę bruschetta z powrotem do piekarnika i ciepła, aż ser się stopi, prosciutto jest chrupiące i chleb jest złoty brąz, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Ser Kozi
Prosciutto
Ser
Chleb
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Umieścić soczewicę w dużym rondlu i przykryć 2 razy większą ilością wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać gałązkę tymianku i doprawić solą. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 12 do 15 minut, aż będą miękkie i miękkie. Nie powinny się rozpadać. Sól, do smaku, a następnie odcedzić pozostałą ciecz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek
Sól
6
Dodać miód balsamiczny vinaigrette łącząc ocet i miód podczas mżawki w 1/4 szklanki oliwy z oliwek ubijając połączyć. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winegret Balsamiczny
Pieprz Czarny Mielony
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
W dużej patelni saute rozgrzać 2 liczyć ilość oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać czosnek i czerwoną cebulę. Gotować do miękkości i lekko przezroczyste następnie dodać miód balsamiczny vinaigrette do cebuli. W dużej misce dodać około połowy soczewicy, umyty szpinak i karmelizowaną cebulę. Wrzucić do herbu i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winegret Balsamiczny
Cebula
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Cebula Czerwona
Soczewica
Szpinak
Czosnek
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Patelnia
8
Aby służyć, połóż prosciutto i tosty z kozim serem na talerzu i podawaj z ciepłą miodowo-balsamiczną sałatką szpinakową na wierzchu.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Brancaia Chianti Classico Riserva z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.