Prosciutto & rocket rolls
Prosciutto & rocket rolls może być tylko bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pół tuby ricotta, pesto, liście rukoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dojrzewający ser Havarti, Prosciutto i Rocket Pizza, Rolki Prosciutto, oraz Rolki Prosciutto.
Instrukcje
Ricottę wymieszać z pesto i doprawić solą i pieprzem.
Każdy kawałek prosciutto pokroić na pół szerokości, a następnie rozłożyć na nich mieszankę ricotty.
Połóż kilka liści rakiet wzdłuż na każdym kawałku, aby wybijały się na każdym końcu.
Zwiń każdą z nich i połóż na talerzu.
Posypać mielonym pieprzem.
Przygotować się do przodu; złożyć rolki na talerzu, przykryć folią spożywczą i przechowywać w lodówce do 1-2 godzin, aż będą gotowe do podania.