Presto Pasta Night #14

Presto Pasta Night #14
Presto Pasta Night #14 to pescatarian przepis z 3 porcjami. Na 17,42 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1737 kalorii, 215g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka coś jak dorsz nowozelandzki, posypać, doskonały, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pasta Presto, Boczek Pomidorowy Pasta Presto, oraz Ragu Wieprzowe (Plus Pasta Noc) dla podobnych receptur.

Składniki

3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonybułka tarta świeżabułka tarta świeża3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWyjmij dorsza z patelni, ale zachowaj mlekoWyjmij dorsza z patelni, ale zachowaj mleko3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPieczony dorsz wędzony i FusilliPieczony dorsz wędzony i Fusilli3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonydorsz wędzonydorsz wędzony3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCoś jak wędzony dorsz nowozelandzki NiebieskiCoś jak wędzony dorsz nowozelandzki Niebieski3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWłożyć dorsza do rondla, który pasuje do niego i zalać mlekiem. Podgrzewaj delikatnie, aż ryba się rozgrzeje i zmięknie-około 10 minut, ale zależy to od wielkości filetaWłożyć dorsza do rondla, który pasuje do niego i zalać mlekiem. Podgrzewaj delikatnie, aż ryba się rozgrzeje i zmięknie-około 10 minut, ale zależy to od wielkości fileta3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDodać płatki dorsza do patelni wraz z makaronem i wymieszać. Wlać sos beszamelowy i wymieszać, aby zapewnić równomierną dystrybucję przed łyżką do naczynia do pieczeniaDodać płatki dorsza do patelni wraz z makaronem i wymieszać. Wlać sos beszamelowy i wymieszać, aby zapewnić równomierną dystrybucję przed łyżką do naczynia do pieczenia3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUsunąć wszelkie kości i skórę i rozbić rybę na szorstkie płatki. Odłóż to na bok.Usunąć wszelkie kości i skórę i rozbić rybę na szorstkie płatki. Odłóż to na bok.1DużeFusilliFusilli3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTo nie są zwykłe fusilli - są dłuższe z grubszą spiralą i ze względu na ich masę myślałem, że poradzą sobie z czymś o nieco większym smakuTo nie są zwykłe fusilli - są dłuższe z grubszą spiralą i ze względu na ich masę myślałem, że poradzą sobie z czymś o nieco większym smaku1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony1por, pokroić w ćwiartki i pokroić w kostkępor, pokroić w ćwiartki i pokroić w kostkę3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyrosół z kurczaka lub bulion warzywny (lub więcej w razie potrzeby)rosół z kurczaka lub bulion warzywny (lub więcej w razie potrzeby)3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPo ugotowaniu makaronu odcedzić i odstawićPo ugotowaniu makaronu odcedzić i odstawić3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 (12 uncji) opakowanie sera Brie1 (12 uncji) opakowanie sera Brie3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonycavolo nero, pokrojone grubocavolo nero, pokrojone grubo3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyIdealne do kieliszka białego winaIdealne do kieliszka białego wina3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPin ItPin It3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosypać przygotowaną okruchy i piec w nagrzanym piekarniku 180°C / 350 ° F, aż rumiane i ogrzane przezPosypać przygotowaną okruchy i piec w nagrzanym piekarniku 180°C / 350 ° F, aż rumiane i ogrzane przez3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOtagowano makaronOtagowano makaron
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn