Precel deser wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, margarynę, galaretkę truskawkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Precel Deser, Truskawkowy Precel Deser, oraz Truskawkowy Precel Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce połącz pokruszone precle, stopioną margarynę i 1/4 szklanki cukru. Naciśnij mieszaninę do 9x13 cala patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Precle
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ochłoń.
5
W dużej misce do mieszania ubić serek śmietankowy, zamrożoną bitą polewę i 1 szklankę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Polać skórką z precla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Precle
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
W dużym rondlu połączyć wrzącą wodę i żelatynę o Smaku Truskawkowym; doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj mrożone truskawki. Kiedy zacznie się zagęszczać, zalej nadzieniem z serem śmietankowym.