Precel Bites z szybkim dipem Cheddar

Precel Bites z szybkim dipem Cheddar
Precel Bites z szybkim dipem Cheddar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 155 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 96. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz masło, ciepłą wodę, mąkę chlebową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Jalapeno Cheddar Soft Precel Bites, Szynka I Cheddar Precel Bites Z Miodem Jalapeño Musztarda, oraz Country Ham And Cheddar Precel Bites With Jalapeño Mustard.

Instrukcje

1
Wymieszać ciepłą wodę i drożdże w dużej misce i odstawić, aż na powierzchni pojawi się kremowo-beżowa piana, około 10 minut. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie w mniejszej misce wymieszaj mąkę, sól i jasnobrązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do mieszanki drożdży dodać mieszankę mąki i masła, wymieszać najpierw drewnianą łyżką, a następnie rękami, aż uformuje się ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagniataj ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, od 8 do 10 minut, odkurzając większą ilością mąki, jeśli ciasto przykleja się do powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej dużej miski i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć ręcznikiem kuchennym (Nie ściereczką frotte) i odstawić w miejscu wolnym od przeciągów w temperaturze pokojowej, aż do podwojenia, 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Alternatywnie, po ugniataniu, pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 15 minut, a następnie przenieść do naoliwionej miski jak powyżej i pozostawić do wyrośnięcia w lodówce na noc (12 godzin lub do 2 dni).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozwałkować ciasto i podzielić na ćwiartki. Formować co kwartał na 4 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Rzuć każdą piłkę na 12-calową linę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Wytnij każdą linę na sześć (2–calowych) kawałków i przenieś do wyłożonych papierem woskowym arkuszy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1
Piekarnik rozgrzać do 232° z regałami w górnej i dolnej trzeciej. Dobrze olej 2 duże blachy do pieczenia (około 17-przez 12-cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu 4-5-ćwiartkowym zagotuj wodę i sodę oczyszczoną (na początku mieszanina będzie spieniona, ale piana rozproszy się).
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj 12 bitów precla i gotuj 30 sekund (prawie natychmiast wypłyną na powierzchnię), a następnie przenieś łyżką szczelinową na blachy do pieczenia. Szybko posypać precel bites lekko po obu stronach z solą precla przed wyschnięciem (tak sól kije). Powtórz z pozostałymi ukąszeniami precla, przywracając wodę do wrzenia między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PreclePrecle
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Piec precel bites w piekarniku, przełączanie arkuszy między stojaki i obracanie arkuszy w połowie pieczenia, aż głęboko kasztan brązowy, 8 do 10 minut (oglądać uważnie pod koniec pieczenia; bites brown szybko w ciągu ostatnich kilku minut). Natychmiast przenieś ukąszenia precla do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Precel BitesPrecel Bites
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Przecier ser z 6 łyżkami wina lub wody w robocie kuchennym wyposażonym w ostrze noża, zatrzymując i skrobając boki łopatką od czasu do czasu, aż mieszanina będzie kremowa i gładka, około 2 minut. Cienka do pożądanej konsystencji z dodatkowym winem lub wodą, dodając 1 łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
2
Podawać natychmiast lub schłodzić, przykryć i powrócić do temperatury pokojowej przed podaniem.
1
* Sól precla można kupić w niektórych specjalistycznych sklepach spożywczych lub online.* Precel bites są najlepsze w dniu, w którym są wykonane, ale mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane w zamykanej plastikowej torbie lub zamrożone 1 miesiąc. Rozmrozić i nagrzać, w razie potrzeby, w piekarniku 177° przez około 5 minut.* Dip Cheddar jest pyszny zwykły, ale można go doprawić ulubioną przygotowaną musztardą (użyliśmy ziarnistego Dijon). Zacznij od 2 łyżeczek, dodając więcej do smaku, według uznania, i/lub kminku (2 do 3 łyżeczek lub do smaku), grubo zmielone w elektrycznym młynku do kawy / przypraw. Nasiona kminku będą jeszcze lepsze, jeśli lekko tosty je najpierw (przed zmieleniem) w suchej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż pachnące i ciemniejszy odcień, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Nasiona KminkuNasiona Kminku
PreclePrecle
Ser CheddarSer Cheddar
KawaKawa
TostyTosty
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn