Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Prażone buraki słodko-kwaśne, marchew i pasternak może być super przepis spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz buraki, cytrynę, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Prażony Pasternak i buraki z owczym Fetanem i estragonem, Prażone buraki i pasternak z czarnymi oliwkami i pomarańczami, oraz Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Paruj pierwsze 3 składniki, pod przykryciem, 5 minut.
3
Umieść na płytkiej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Połączyć syrop i ocet; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
5
Wycisnąć sok z cytryny do miski; dodać połówki cytryny do mieszanki buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja