Praline Crunch Syrop

Praline Crunch Syrop
Praline Crunch syrop może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 207 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka syrop o Smaku klonowym, pekan, batony toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Praline Nut Crunch, Pralinowo-Crunchowy Sernik, oraz Praline Crunch Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce, mieszając delikatnie, aż do wymieszania. Używając lejka z szerokim ustem, przenieś do butelki; Zamknij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn