Southern Honey-Pecan Pie może być właśnie tym przepisem na południową potrawę , której szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda zawiera 490 kalorii , 6 g białka i 29 g tłuszczu . Za 1,58 USD za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom ten deser naprawdę przypadł do gustu. Udaj się do sklepu i kup sól, miód, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 31% , to danie jest raczej kiepskie. Wypróbuj How to Make a Homemade Southern Pecan Pie ,Janet's St. Regis Pecan Pie with Honey Glazed Pecans i Crispy Southern Fried Chicken , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj cukier i mąkę. Wymieszaj jajka, miód, masło, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
45 Małych żółtych Cukierków (Tart 'n' Tinys)
Kiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Likier Orzechowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(Tart 'n' Tinys)
Dekoracje Cukierkowe
Bulion Z Kurczaka Lub Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Niesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Dodaj posiekane orzechy pekan i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
3
Wlać do ciasta francuskiego. Ułożyć połówki orzechów pekan wokół krawędzi i środka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
4
Przykryj krawędzie luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
5
Piec w temperaturze 350° przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Włoski Panettone, Około 1,2 Funta
6
Zdjąć folię; piec jeszcze 20-25 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka wyjdzie czysty. Ostudzić na kratce. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
1 Włoski Panettone, Około 1,2 Funta
Niesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki Nieroztopionego