Południowo-Zachodnia Wegetariańska Zupa Z Soczewicy

Południowo-Zachodnia Wegetariańska Zupa Z Soczewicy
Jeśli masz w pobliżu 7 godzin i 25 minut spędzić w kuchni, południowo-zachodnia wegetariańska zupa z soczewicy może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Za $1.98 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 7G tłuszczu i w sumie 298 kalorii. 216 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga zielonej cebuli, pomidorów w puszkach, papryki i soli selera. Jest idealny do Jesień. Z łyżką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Southwest Veggie-Zupa Z Soczewicy, Southwest Veggie-Zupa Z Soczewicy, oraz Southwest Veggie-Zupa Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W 3-lub 4-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze 14 składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Posyp tofu, oliwkami i zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn