Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż
Slow Cooker czerwona fasola i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż, Czerwona fasola i ryż (Wolnowar), oraz Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence, połączyć cebulę, czosnek i kiełbasę. Fasolę wymieszać z wodą i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 7 1/2 godziny (na wysokim trwa od 3 1/2 do 4 godzin).
Wyjąć 1/4 szklanki fasoli z wolnej kuchenki; zacieru do gładkiej, następnie sir je mieszać z powrotem do wolnej kuchenki. Nadal gotować przez kolejne 30 minut na niskim lub 15 minut na wysokim.
Wyjąć fasolę z kuchenki do miski.
Podawać na gotowanym ryżu i cieszyć się!