Poulet Basquaise jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 85g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz i sól, papryka, ryż długoziarnisty, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Poulet Basquaise (pieprzowo-pomidorowy gulasz z kurczaka), Basquaise Z Tuńczyka, oraz Szparagi I Halibut Basquaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zdjąć skrzydełka z kurczaka, pokroić kurczaka na 4 kawałki, 2 nogi i 2 pół piersi. Mięso dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
2
Umieść 1/4 szklanki oliwy z oliwek na patelni na ogniu, dodaj stronę skórki kurczaka i brązową z obu stron. Brąz kawałki kiełbasy ze wszystkich stron na osobnej patelni umieścić 2 łyżki oliwy z oliwek-dodać czosnek, a następnie paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Suszony Makaron Rigatoni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych