Potrójna Warstwa Pumpkin Spice Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj potrójnej warstwy Pumpkin Spice Pie. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gotowej do użycia crumb crumb Graham, cool whip bita polewa, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potrójna Warstwa Pumpkin Icebox Pie, Pumpkin Spice Layer Cake with Caramel and Cream Cheese lukier, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszankę suchego budyniu, cynamon i mleko ubić w średniej misce z trzepaczką 2 min.; rozprowadzić 1-1 / 2 filiżanki na dnie skorupy.
Wymieszać 1-1 / 2 szklanki ostudzić ubijać do pozostałego budyniu; rozłożyć na warstwę budyniu w skorupie. Top z pozostałym Cool WHIP.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem gotować orzechy i miód na patelni na średnim ogniu 2 do 4 min. lub do momentu karmelizacji orzechów, często mieszając.
Rozprowadzić na woskowanym papierze, rozdzielając duże skupiska. Super.
Posypać orzechami ciasto tuż przed podaniem.