Pot Roast Shoulder of Lamb Recipe (with Butternut Squash & Swee

Pot Roast Shoulder of Lamb Recipe (with Butternut Squash & Swee
Pot Roast Shoulder of Lamb Recipe (z dyni & Swee może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 681 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 74 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, sok z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przepis na pieczone Ramię jagnięciny (z Roztrzaskanymi warzywami i zielenią), Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw), oraz Wolno pieczone baranie z anchois i rozmarynem dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 19 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn