Portorykańska Porcjowana Wieprzowina
Portorykański rozdrobniona wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka grubej soli, kminku, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim, Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina), oraz Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczoną wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrego noża, wbij kilka dziur w wieprzowinę i wypychaj dziurki połową zmiażdżonego czosnku. Na dużej patelni na średnim ogniu, ogrzać olej.
Dodaj wieprzowinę i brązowy ze wszystkich stron, 6 do 8 protokół.
Przełożyć mięso do wolnej kuchenki.
Połącz pozostałe składniki w blenderze i miksuj przez kilka sekund, aż równomiernie się połączą.
Umieścić wieprzowinę w wolnej kuchence.
Wlać płynną mieszaninę na wieprzowinę i pozostawić do marynowania wieprzowiny w mieszaninie przez około 10 minut z każdej strony.
Włącz niską kuchenkę i ustaw timer na 8 godzin. Po 8 godzinach wyjąć wieprzowinę i rozdrobnić za pomocą dwóch widelców na dużej desce do krojenia.
Wyjmij cały płyn z wolnej kuchenki, z wyjątkiem 1 szklanki płynu do gotowania i dodaj wieprzowinę z powrotem do garnka.
Niech gotować kolejne 15 do 30 protokół.
Podawać rozdrobnioną wieprzowinę na okłady sałaty lub w tortille kukurydziane, i top z pico de gallo, posiekaną kolendrę i / lub awokado.