Portobello i szpinak Bolognese

Portobello i szpinak Bolognese
Portobello i szpinak Bolognese wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Za $5.69 za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 30g tłuszczu i w sumie 908 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, oliwę z oliwek, ser pecorino-romano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako drogi sos. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Turcja & Szpinak Bolognese, Lasagne Bolognese ze szpinakiem, oraz Portobello-Sałatka Szpinakowa.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Suszone grzyby włożyć do małego garnka i zalać wodą lub bulionem drobiowym. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i stromego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podgrzej ciężki garnek na średnim lub średnim ogniu za pomocą 2 obrotów patelni oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gdy jest gorący, dodaj masło i rozpuść w oleju, a następnie dodaj portabellas. Po 6 minutach dodaj cebulę, marchewkę, seler, czosnek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Smaż do miękkości, 15 minut, następnie oddziel i dodaj szpinak. Dopraw mieszankę szpinaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj 1 minutę. Odlać winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Usuń suszone grzyby z moczenia. Posiekaj grzyby i wymieszaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Dodaj płyn do namaczania, zachowując kilka ostatnich łyżek, ponieważ piasek na grzybach osiądzie na dnie. Dodaj mleko. Dusić na małym ogniu 20 minut. Całkowicie ostudzić i przechowywać na posiłek z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
7
Podgrzej naczynie na średnim ogniu.
8
Dodaj trochę bulionu lub mleka, aby ponownie poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
9
Zagotuj duży garnek wody, Posol wodę i ugotuj makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Odcedź makaron i wymieszaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Podawać w płytkich miseczkach z natką pietruszki i serem Pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawSos
Magazyn