Triple Decker Peanut Butter Brownies
Triple Decker Peanut Butter Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 830 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Triple Decker Peanut Butter Squares, Zdrowe Potrójne Czekoladowe Masło Orzechowe Krówka, oraz Czekoladowe Masło Orzechowe Potrójna Warstwa Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać warstwę brownie: dostosować stojak do pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować 8-przez 8-calową patelnię do pieczenia i linii z 8-przez 14-calowy kawałek pergaminu, umożliwiając obu końcach zwis krawędzi patelni.
W kuchence mikrofalowej lub na patelni z ledwo gotującej się wody, czekolady ciepła i masła, mieszając, aż stopi się i gładkie.
Wymieszać z cukrem, brązowym cukrem i solą.
Ubij masło orzechowe, jajka, żółtko i wanilię, aż będzie gładka.
Mąkę i kakao przesiać do małej miseczki. Wymieszać z mieszaniną czekolady, aż do całkowitego połączenia.
Wlać do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch.
Piec, aż tylko ustawić i wykałaczka włożona do środka wychodzi z wilgotnych okruchów, 20 do 25 protokół.
Przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia przed polewaniem warstwą masła orzechowego.
Tymczasem dodać masło orzechowe layer: w stojącej mikser wyposażony w mocowanie wiosła (lub mikser ręczny), beat masło orzechowe i masło na średniej niskiej prędkości, aż kremowy. Ubij cukier, wanilię i sól do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Łyżka do patelni na ciasteczka i wygładzić górę. Schłodzić podczas wykonywania polewy ganache.
Umieścić czekoladę, cukier, i masło orzechowe w średniej misce.
Podgrzać krem w kuchence mikrofalowej lub na kuchence, aż tylko gotować.
Ubić do masy czekoladowej, aż będzie gładka.
Zalać warstwą masła orzechowego (patrz uwaga powyżej). Schłodzić do jędrności, 2 do 3 godzin.
Aby wyciąć, Uruchom ostry nóż wzdłuż wewnętrznej krawędzi patelni. Chwyć papier pergaminowy, podnieś ciasteczka z patelni i umieść na powierzchni roboczej. Użyj dużego gorącego, mokrego noża, aby pokroić go w kwadraty.