SOS Żurawinowo-Jabłkowy
Need a bezglutenowy i wegański napój? SOS żurawinowo-jabłkowy może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, sól, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jabłkowy Sos Żurawinowy, Gorąca Żurawina-Cydr Jabłkowy, oraz Jabłecznik Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, doprowadzić cydr do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 40 protokół.
W średnim rondlu połącz zredukowany cydr, żurawinę, cukier, przyprawy, sól i jabłko. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić sos, aż zgęstnieje i żurawiny popped, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 protokół. (Sos zgęstnieje bardziej, gdy ostygnie.)